WordPower Translations Ltd. • Tlf.: +45 3968 1070 • E-mail: webcontact@mailsystem.dk
 

 


 
Til forsiden
English
Sandra & Charles
Send mailPR-materiale
Pressemeddelelser
Soft-/hardware-
dokumentationFirmablade

Firmablade og lignende virksomhedskommunikation kan have meget forskellige målgrupper. Formålet med bladet kan være at kommunikere med virksomhedens aktionærer. Eller bladet kan være et redskab til at informere kunder og leverandører. Det kan være en PR-kanal til påvirkning af opinionsledere. Eller det kan have til formål at øge fællesskabsfølelsen blandt medarbejdergrupper, spredt ud over den ganske verden. Eller firmabladet udgives måske med alle disse målgrupper for øje.

Det er derfor altafgørende, hvordan teksten i et virksomhedsblad er formuleret. Og hvordan den er oversat. Og her slår selv det bedste skoleengelsk ikke til. Oversættelsen bør varetages af en indfødt, professionel oversætter med sans for sprogets finere nuancer og journalistisk mod til at give teksten det rette "schwung".

Når De har brugt tid og kræfter på at udtrykke præcis, hvad der skal siges, og præcis hvordan det skal skrives på godt dansk, bør De som "sproglig partner" vælge en oversætter, der kan formulere teksten overbevisende på engelsk på samme høje niveau, og som deler Deres ønske om at skrive den helt perfekte tekst til netop Deres målgruppe.

Kort sagt: vælg WordPower Translations.

(Tilbage til forsiden)